•15.11.2005 Infochiosc-uri InfoTouch la evenimentul IBM - 10 ani ! 
 

InfoTouch Systems a dezvoltat  si a instalat solutia de receptie a invitatilor la evenimentul organizat de IBM Romania la Palatul Parlamentului cu ocazia implinirii a zece ani de la infiintare. Aceasta solutie consta in amplasarea a 2 infochioscuri InfoTouch prevazute cu cititoare de carduri magnetice si a unei aplicatii software InfoMeeting ce creeaza baza de date cu invitatii la eveniment, tipareste invitatiile ce sunt pe baza de card de plastic cu banda magnetica, citeste si decodeaza informatia de pe banda magnetica atunci cind invitatul trece cardul prin cititorul de card afisind un mesaj vizual " Bine ati venit Domnule .......... !  sau Welcome Mr.......! cat si a unui mesaj sonor de intimpinare atat in Romana cat si in Engleza in functie de nationalitatea invitatului; genereaza automat lista cu invitatii ce au participat la eveniment.

      

 


• 4.11.2005 InfoTouch Systems lanseaza un nou model de mini infochiosc InfoTouch VM bazat pe un display touchscreen de 8,4" !
 

InfoTouch Systems a dezvoltat  si va lansa in productia de serie la inceputul anului 2006 o noua varianta de mini-infotouch bazat pe un display touchscreen de 8.4". Acest mini-infotouch dotat cu un scanner de coduri de bare si casti audio se poate folosii cu succes in magazinele si raioanele de muzica si filme pentru a ascula CD-uri sau vizualiza secvente video din filme.

 


• 20.09.2005 InfoTouch Systems a dezvoltat o noua varianta contructiva a infochioscului InfoTouch Clasic prin integrarea unei tastaturi metalice antivandalism!
 

InfoTouch Systems dezvoltat o noua varianta constructiva a infochioscului InfoTouch Clasic prin integrarea unei tastaturi metalice si a unui track-ball. Acest model de infochiosc se preteaza a fi folosit pentru navigarea pe internet. Un prim client a fost firma de turism Perfect-Tour care la Tirgul International de Turism a folosit 2 astfel de infotouch-uri unde vizitatorii puteau naviga pe www.mytrip.ro 

 

 

 


• 7.09.2005 InfoTouch Systems a livrat pentru Primaria Sectorului 2 in urma unei licitatii 2 infochiosc-uri InfoTouch Dual !
 

InfoTouch Systems dezvoltat si a livrat pentru Primaria Sectorului 2 un nou model de InfoTouch Dual dotat cu imprimanta A4 si cititoare de card.Acest model de infochiosc se remarca prin faptul ca unul din brate este setat astfel incat sa corespunda normelor ANPH pentru persoanele cu disabilitati locomotorii.

  

 


• 18.08.2005 InfoTouch Systems a livrat pentru OTP BANK solutia hardware pentru sistemul Bon de Ordine bazat pe infochiosc-uri InfoTouch!
 

InfoTouch Systems a livrat pentru primele 25 de sucursale OTP BANK ( fostul RoBank)  solutia hardware pentru sistemul Bon de Ordine ce se compune din infochioscuri InfoTouch Clasic ( 17") dotate cu imprimanta de bonuri si cititor de carduri magnetice.De asemenea s-au dezvoltat intr-un timp record si afisoarele Client Display pe care se vor afisa numarul de ordine.

 


• 17.05.2005 In perioada 18-21 Mai, Infotouch Systems prin departamentul " Sisteme multimedia interactive- InfoTouch.ro " va asigura informarea vizitatorilor FinFair 2005- Targul de Bani, organizat de FinMedia la Sala Palatului, prin amplasarea a doua infochioscuri InfoTouch la intrarea in expozitie.

 

Articulata prin eforturile organizatorice concertate ale FINMEDIA, a treia editie a targului de oferte financiar-bancare din Romโnia reuneste din nou la mijlocul lunii mai sub un singur acoperis elita financiar-bancara autohtona. Aproximativ 40 de companii expozante, dintre care banci comerciale, burse, principalele firme de asigurari si leasing, developeri si constructori ๎si etaleaza constiincioase ofertele ๎n fata dumneavoastra. InfoTouch Systems si FinMedia au amplasat doua infochioscuri InfoTouch clasic la intrarea in targ, unde vizitatorii pot afla informatii despre companiile expozante, harta expozitiei, programul de conferinte. De asemenea conferintele sustinute in Sala Coloanelor pot fi vazute "live" pe aceste infotouch-uri, o camera web transmitind permanent tot ceea ce se intimpla acolo.

    

 


• 15.04.2005 In perioada 20-24 Aprile, Infotouch Systems prin departamentul " Sisteme multimedia interactive- InfoTouch.ro " participa la cea de-a XIV editie a expozitiei IT&C CERF 2005, Complex Romexpo, Pavilion 15, Stand 5244.

 

 


• 12.02.2005 Infotouch Systems incheie un parteneriat cu Connex pentru furnizarea de sisteme interactive multimedia, personalizate (infochiosc-uri InfoTouch) la evenimentele organizate de acesta.

Infotouch Systems incheie un parteneriat cu
Connex pentru furnizarea de sisteme interactive multimedia, personalizate (infochiosc-uri InfoTouch) la evenimentele organizate de acesta.La intilnirea anuala a angajatilor Connex, InfoTouch Systems a furnizat sistemul interactiv de votare compus din 15 infochiosc-uri, un server si softul de voting, unde participantii puteau vota domeniile in care se vor investii banii din programul "Connex pentru viitor" .
"Connex pentru Viitor" este un program prin care Connex si-a propus sa se implice in comunitate si sa sustina initiativele ce pot imbunatati viata romanilor.Connex se angajeaza sa investeasca 1 cent la fiecare 10 apeluri efectuate in retea, pentru sprijinirea a trei domenii: "Invatamantul romanesc", "Restaurarea monumentelor romanesti" si "O Romanie mai curata".

 


• 02.02.2005 Infotouch Systems lanseaza un nou model de info chiosc bazat pe un monitor touch screen cu diagonala de 30"(76cm).

InfoTouch Systems lanseaza un nou model de info chiosc bazat pe un monitor touchscreen cu diagonala de 30" (76cm). Primele 4 astfel de InfoTouch-uri au fost livrate in Romania.Aplicatiile principale unde se pot utiliza sunt: puncte de informare in hypermarket-uri( gen CORA, Carrefour, Metro ),mari centre comerciale ( MALL ),  tirguri si expozitii, show-room-uri auto.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Bd.Unirii 59, Bl. F2, Sc.2, Ap.35, Sector 3, 030827, Bucuresti, Romania .
Tel/Fax: 021 322 73 05
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.