Interfata de operare cu un ecran touchscreen, trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte deosebite fata de orice alt tip de interfata cu utilizatorul. Iata numai cateva dintre caracteristicile speciale:

Proiectare intuitiva astfel incat efortul uman, de adaptare la interfata sa fie nul.
Format grafic atractiv.
Suprafete senzitive suficient de mari pentru selectare usoara.
Impiedicarea utilizarii sistemului in alt scop decat cel permis de aplicatia touchscreen.
Inlocuirea modalitatilor clasice de selectie vizuala cu mouse-ul (double-click, drag, drop, etc) cu simple apasari pe ecran.

InfoTouch Systems, livreaza la comanda aplicatii software optimizate pentru functionarea pe ecrane touchscreen. Folosind interfete ergonomice, proiectate de designeri cu experienta, aplicatiile interactive produse de firma noastra, sunt destinate a fi folosite in mod natural, fara a necesita nici un efort de adaptare din partea utilizatorilor.
Ele pot fi conectate la orice sistem de baze de date existent, in vederea prezentarii de informatii catre utilizatori. De asemenea aplicatiile interactive InfoTouch, pot include continut multimedia: audio, video, prezentari live, videoconferite, etc.

 Web- Station  internet kiosk

Firma noastra este distribuitorul autorizat in Romania , al aplicatiei Sitekiosk - Web browser si tastatura virtuala special creata pentru touchscreen cu ajutorul caruia puteti naviga pe internet.Aplicatia Sitekiosk are integrata in versiunea de baza si un client de email.

 .  

 Web- Museum kiosk

 Cu aceasta aplicatie pot fi prezentate intr-o maniera interactiva exponatele din muzeu. Aplicatia, dezvoltata de catre InfoTouch  Systems, include atat elemente interactive de interfata cat si secvente video de arhiva.

   

 Web Store kiosk 

Pe linga chioscul propriu zis InfoTouch Systems a creat si aplicatia pentru acest Infochiosc. Sunt prezentate informatiile despre magazin, cu raioanele si subraioanele sale, exista posibilitatea localizarii pe o harta a raionului respectiv, precum si cautarea de articole in catalogul de produse disponibile. Raionul de desfacere a produsului astfel ales poate fi identificat vizual extrem de rapid.

 

Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Splaiul Unirii 313, Corp M, Etj.2, Cam 27-28, Sector 3, 030808, Bucuresti, Romania .
Tel: 031 1047 301
Fax: 031 1047 305
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004-2010 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.