Infochiosc clasic
Produse InfoTouch

InfoTouch clasic
InfoTouch Eco
InfoTouch dual
InfoTouch outdoor
InfoTouch Kxxxx
InfoTouch mini

 

Produse InfoTouch 
        personalizate

InfoTouch pentru copii
  Descriere generala infochiosc model "InfoTouch Eco" (info chiosc , infochioscuri , info-chiosc, infokiosk, kiosk, infochiosc-uri produse in Romania)
Acest infochiosc se remarca printr-un design modern, imbinat cu o functionalitate de exceptie. Aceste caracsteristici nu sunt cu nimic mai prejos produselor similare, realizate in tari cu traditie in acest domeniu.Modelul de infochiosc cel mai vandut este InfoTouch clasic.

"Actorul" principal este ecranul touchscreen. Ecranele touchscreen permit interactiunea cu sistemele informatice direct prin atingere, fara a mai fi necesare echipamente aditionale, cum ar fi tastatura si mouse-ul. Acest fapt, confera avantaje deosebite, unul dintre acestea fiind eliminarea barierei psihologice dintre om si calculator.
Design-ul compact al info chiosc-urilor InfoTouch este asigurat de folosirea monitoarelor touchscreen cu afisaj cu cristale lichide in tehnologie TFT. Monitoarele touchscreen cu tehnologie capacitiva utilizate sunt produse de 3M Touch Systems.
Ele se caracterizeaza printr-o sensibilitate si acuratete deosebite la atingere, dublate de un timp de reactie insesizabil si o fiabilitate ridicata.

In interiorul carcasei solide, realizata pe o structura de otel placat, sunt integrate: un monitor touchscreen LCD, un calculator PC si un sistem audio. InfoTouch, este livrat in configuratia standard cu adaptor de retea, ceea ce permite controlul sau de la distanta, si conectarea in sisteme de prezentare complexe.istemele InfoTouch, sunt usor de administrat si intretinut. Pe panoul din spate, adapostite de o usa cu cheie, sund disponibile: butoanele de reset si power on-off, mufe USB pentru tastatura si mouse, mufa RJ45 pentru retea 10/100 MB Ethernet, mufa video sau RS232.

 

Datorita flexibilitatii extreme conferite de tehnologia inglobata si software-ului configurabil, domeniile de utilizare ale sistemenlor InfoTouch clasic sunt extrem de variate.Dintre acestea mentionam numai cateva:

 Detalii InfoTouch Eco
Descriere generala
Caracteristici tehnice
Dotari optionale
Variante constructive
Referinte / studii de caz
Virtual 3D-360grade view
Poze de mare rezolutie

Promovarea de produse sau servicii in cadrul expozitiilor, show-room-urilor, targurilor specializate sau a marilor magazine;
Prezentarea de cataloge extensive de produse cu posibilitatea preluarii de comenzi;
Reducerea aglomeratiei in fata ghiseelor de informatii din cadrul administratiilor financiare, primariilor, ambasadelor prin prezentarea informatiilor uzuale pe unul sau mai multe sisteme InfoTouch;
Obtinerea de informatii exacte cu privire la formularistica necesara in institutii publice (camere de comert, primarii, tribunale, etc). Dupa selectarea setului de formulare necesare, acestea se pot tipari automat.
Informatii publice cu privire la organizarea targurilor, expozitiilor si amplasarea expozantilor;
Prezentari interactive pentru muzee, colectii si institutii de arta;
Informare interactiva cu posibilitati de rezervare online, pentru clientii firmelor de turism si a hotelurilor;
Acces la Internet din zone publice, cu posibilitati de autentificare, personalizare si contorizare a accesului;


Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Splaiul Unirii 313, Corp M, Etj.2, Cam 27-28, Sector 3, 030808, Bucuresti, Romania .
Tel: 031 1047 301
Fax: 031 1047 305
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.