Infochiosc clasic
Produse InfoTouch

InfoTouch clasic
InfoTouch Eco
InfoTouch dual
InfoTouch outdoor
InfoTouch Kxxxx
InfoTouch mini
 

 

Produse InfoTouch 
        personalizate

InfoTouch pentru copii

 

  Referinte infochiosc InfoTouch clasic
(infochioscuri in Romania-referinte)

Centre de informare despre Uniunea Europeana
-Consiliul Judetean Brasov
-Consiliul Judetean Mehedinti
-Consiliul Judetean Iasi
-Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala Cluj
-Centrul de informare Uniunea Europeana din Suceava
-Centrul de informare Uniunea Europeana din Alba Iulia


Infochioscuri pentru Administratia Publica
Cu ajutorul acestor infochiosc-uri, contribuabilii pot fi informati asupra problemelor legate de taxe si impozite, pot completa si expedia diverse tipuri de formulare.
-Primaria Iasi
-Primaria Baia Mare
-Primaria Tulcea
-Finante Publice Locale Sector 6 Bucuresti 


Infochioscuri pentru universitati
-Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, utilizeaza info chioscuri personalizate, echipate cu imprimante termice speciale de kiosk si cititor de carduri. Aceste InfoTouchuri sunt utilizate in cadrul unei sistem complex de informare a studentilor, pe baza unei card cu coduri de bare folosit ca legitimatie.
-Universitatea Romano-Americana


 Detalii InfoTouch clasic
Descriere generala
Caracteristici tehnice
Dotari optionale
Variante constructive
Referinte / studii de caz
Virtual 3D-360grade view
Poze de mare rezolutie

Infochioscuri pentru muzee
Muzeul Literaturii Romane, are instalat un infochiosc InfoTouch, pe care sunt prezentate intr-o maniera interactiva diversele expozitii disponibile in muzeu. Aplicatia, dezvoltata tot de catre InfoTouch Systems, include atat elemente interactive de interfata cat si secvente video de arhiva. Pentru vizibilitatea mai buna a prezentarilor infochioscul are atasat un al doilea display, de dimensiuni mari, pe care grupurile de vizitatori pot urmari prezentarea.

Infochioscuri pentru supermarket-uri
BricoStore este primul magazin de tip hypermarket care a introdus un sistem interactiv de comunicare cu clientii prin intermediul unui infochiosc produs de InfoTouch Systems. Pe linga chioscul propriu zis s-a creat si aplicatia pentru acest InfoTouch. Sunt prezentate informatii despre magazin, cu raioanele si subraioanele sale, exista posibilitatea localizarii pe o harta a raionului respectiv, precum si cautarea de articole in catalogul de produse disponibile. Raionul de desfacere a produsului astfel ales poate fi identificat vizual extrem de rapid. InfoTouch-ul BricoStore include ca echipament aditional un cititor omnidirectional pentru coduri de bare care permite identificarea clientilor dupa cardul de fidelitate urmata de afisarea detaliilor cu privire la punctajele promotionale acumulate de acestia.

Infochioscuri pentru tirguri si expozitii
Infochiosc-urile InfoTouch impreuna cu Expotek si Connex-sponsor principal, au furnizat solutia punctelor de informare din cadrul expozitiei CERF2003. In numar de cinci, infochioscurile produse de InfoTouch Systems permit vizitatorilor informarea rapida cu privire la amplasarea firmelor in cadrul pavilioanelor, precum si a programului conferintelor si seminariilor organizate cu aceasta ocazie. InfoTouch-urile au oferit si spatiu de reclama pentru firmele participante la Cerf2003, Connex, Coca-Cola, Deck Computers, Tornado, Best Computers promovind astfel produsele si serviciile lor in cadrul tirgului.

Infochioscuri pentru promovarea companiei
-Consiliului Britanic foloseste infochioscuri InfoTouch pentru prezentarea interactiva a diverselor activitati desfasurate. Cele doua chioscuri reprezinta un punct de atractie pentru vizitatorii acestei institutii.
- JTI foloseste infochioscuri interactive InfoTouch pentru angajatii din propria fabrica.

Succesul info chioscurilor InfoTouch la licitatiile la care a participat dovedeste ca acest produs are un raport calitate-pret excelent, dovedind o fiabilitate deosebita in conditii de exploatare intensa.

Contact:
InfoTouch Systems s.r.l.
Bd.Unirii 59, Bl. F2, Sc.2, Ap.35, Sector 3, 030827, Bucuresti, Romania .
Tel/Fax: 021 322 73 05
Mobil: 0744 536 511
Email: office@infotouch.ro
Web : www.infotouch.ro
Copyright © 2004-2005 InfoTouch Systems s.r.l. All rights reserved.